God og sikker gyllekørsel

​Har du behov for professionel gyllekørsel til særlige formål? Så er du landet det rette sted. Ved Allestrup Maskinstation står vi nemlig klar til at hjælpe dig med en god og sikker gyllekørsel. Vores virksomhed er beliggende i Nørager ved Hobro.

Er du på udkig efter en moderne maskinpark med veluddannede medarbejdere, der har stor erfaring med blandt andet landbrug og gylletransport? Vi har med tiden hjulpet både privat- og erhvervskunder med udkørsel af husdyrgødning samt omrøring af gylle.

Vi har en lang liste med forskellige maskiner, som vi tilbyder i forbindelse med udkørslen. Alt efter dine behov og ønsker til vores arbejde laver vi en fælles aftale. For os er kvalitet aldrig en tilfældighed. Det kræver hårdt arbejde og en målrettet indsats. Og det kan vi levere.

Vi tilbyder:

  • 20 års erfaring
  • Rimelige priser
  • Dygtige og kompetente medarbejdere
  • Viden inden for landbrug generelt
  • Gode erfaringer med gyllekørsel

Gyllekørsel efter dine behov

Vi sørger så vidt muligt for at imødekomme dine behov. Derfor vil vores priser også afspejle opgavens omfang, men ligeledes dine ønsker til en god pris. Når vi har beregnet et tilbud, vil du efterfølgende modtage en pris og et uforpligtende tilbud.

Til udkørsel af gylle råder vi over 12 gyllevogne på henholdsvis 25m3 og 28m3 samt 1 selvkørende Vervaet på 20m3, som vi blandt andet bruger til sortjordsnedfældning fra 7 til 7,5 meter og slangebom fra 16 til 36 meter.
I vores maskinpark tilbyder vi selvfølgelig også omrøring af gylle, som foregår med vores 4 Samson RV 200, som har en kraftig omrøringsevne og en stor rækkevidde. Drejer det sig om staldgødning, tilbyder vi to 21 m2 Samson-spredere med vandrette valser og det stor spredebord til rækkevidde på 24m.

Mangler du flere informationer?

Har du brug for yderligere informationer eller et godt og uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi har stor erfaring med god gyllekørsel, og vi ved præcis, hvornår vi kan snakke om udkørsel af gylle.


Ring på telefon 20 63 71 37 eller skriv en e-mail til henrik@allestrup.dk.​

God gyllekørsel

Gødningen skal fordeles jævnt og ensartet på marken, køreskaderne skal minimeres, og der skal tages hensyn til naboerne -det er god gyllekørsel!

Det kræver både det rigtige grej og den rigtige mand på maskinen. Derfor er vores 'gyllepiloter' erfarne, og vores maskinpark fornys hvert år.

Lastbiltransport

Gylletransport med lastbil. Traileren har en kapacitet på 34 m³ og er udstyret med et selvansugende krantårn.

Mulighed for buffertanke 106 m3

Indhent tilbud på husdyrgødning

Indsættelse af tilbudsformular. Hvad sker når man udfylder formularen, og hvad vil der indhentes tilbud på.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Allestrup Maskinstation A/S

 v/ Henrik Nielsen

CVR: 40615865

Kontakt

Telefon: 20 63 71 37

E-mail: henrik@allestrup.dk